• Segítség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot kivanok! Segitseget kernek, nem magyarorszagon elek, 6 hete kezdodott nalam hogy pisiles utan eros fajdalom erzes volt.3. napom utan e melle eros gorcs is jott a fajdalom melle, korhazba mentem ahol antibiotikumot es infuziot kaptam, ott az orvos azt mondta, hogy vergyulladasom van, nem tudom, hogy ez mit takar. Szedtem ra a gyogyszert de nem javultam, elmentem a korzeti orvosomhoz o pedig azt mondta, hogy hugyholyaggyulladasom van. Adott ra gyogyszert ismet elszedtem de nagyon csekely a javulasom. Most mar a fajdalom nem pisiles utan van hanem az elejen mikor kezdek pisilni es ugyan ugy gorcsol az alhasam. Nem tudom, hogy mi tevo legyek, ugy latszik ezek az orvosok nem tudjak, hogy nekem mi is a konkret bajom mert amire ok adtak gyogyszert nem segitett mar harom doboz antibiotikumot szedtem el. Ezert szeretnem kerni a segitseget. Koszonettel: Balogh Irma

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyaggyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszainak hátterében nem csak húgyhólyaggyulladás állhat. A hiperaktív hólyagtól elkezdve panaszainak hátterében sok eltérés lehet, melyeknek kezelése más és más. A részletes urológiai kivizsgálás részeként vizelet és vizeletürítési vizsgálat, a vesék és a húgyhólyag ultrahangos megtekintése, szükség esetén húgyhólyagtükrözés történik. Javaslom, hogy keressen fel egy urológiai szakrendelést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 08:48:23; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok.Szeptember elején kerültem a sürgősségire derékfájással és csillapíthatatlan hányással. Labor és CT vizsgálatot követően megállapították, hogy van egy 5 mm-es ureter kövem. Bent tartottak, és...
        Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint 7 éve vagyunk együtt a feleségemmel, eddig rendben volt a szexuális életünk, viszont nagyjából 2 hónapja merevedési problémák léptek fel. Előjáték közben lelankad illetve nem elég merev a...