• Segítség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok!! Segitseget kernek,nem magyarorszagon elek, 6 hete kezdodott nalam hogy pisiles utan eros fajdalom erzes volt.3. napom utan e melle eros gorcs is jott a fajdalom melle, korhazba mentem ahol antibiotikumot es infuziot kaptam, ott az orvos azt mondta, hogy vergyulladasom van, nem tudom, hogy ez mit takar. Szedtem ra a gyogyszert de nem javultam, elmentem a korzeti orvosomhoz o pedig azt mondta, hogy hugyholyaggyulladasom van. Adott ra gyogyszert ismet elszedtem de nagyon csekely a javulasom. Most mar a fajdalom nem pisiles utan van hanem az elejen mikor kezdek pisilni es ugyan ugy gorcsol az alhasam. Nem tudom, hogy mi tevo legyek, ugy latszik ezek az orvosok nem tudjak, hogy nekem mi is a konkret bajom mert amire ok adtak gyogyszert nem segitett mar harom doboz antibiotikumot szedtem el. Ezert szeretnem kerni a segitseget. Koszonettel : Balogh Irma

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyaggyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszainak hátterében nem csak húgyhólyaggyulladás állhat. A hiperaktív hólyagtól elkezdve panaszainak hátterében sok eltérés lehet, melyeknek kezelése más és más. A részletes urológiai kivizsgálás részeként vizelet és vizeletürítési vizsgálat, a vesék és a húgyhólyag ultrahangos megtekintése, szükség esetén húgyhólyagtükrözés történik. Javaslom, hogy keressen fel egy urológiai szakrendelést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-10 08:48:23; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: