• Meddőségi laboratóriumi lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A párommal másfél éve próbálkozunk gyermek vállalással, eddig sikertelenül. Egy rövid kiértékelést szeretnék kérni öntől a mellékelt leletről, hogy pontosan mi mit jelent. A spermium cc. értéke sajnos alacsony. Miért lehet ez? És van-e rá valami lehetőség, hogy ezt az értéket normális szintre lehessen hozni. Lehet-e köze az alacsony spermium cc-hez az , hogy viszonylag sok szénsavas üdittőt iszok? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Zsolt

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Tisztelt Kérdező!

         A sok szénsavas üdítő az ondó savasodásában játszhat szerepet (pH alsó határ), érdemes a fogyasztásukat csökkenteni. A megtermékenyítésben sok tényező szerepet játszik, melynek nem tesz jót az alacsony spermiumkoncentráció. Javaslom, hogy egy vizsgálat céljából andrológiai szakrendelést keressenek fel!

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-16 08:54:05; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés