• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszelt Doktor Úr, Doktor Nő!

        Olyan problémával fordulok, önökhöz ami számomra kissé komikus de ugyan akkor nagyon zavaró és komoly dolog. Személy szerint egy 18 éves fiatal srác vagyok aki 1 éve van együtt a jelenlegi barátnőjével, és az utóbbi időben felvetődött, hogy a kapcsolatunk "felsőbb" szintre lépjen.

        Miután a maszturbációk során tapasztaltam, hogy előfordul, hogy akár másodpercenk után képes bekövetkezni a magömlér erősen elbizonytalanodtam és emiatt félek a kudarctól is. Részletezve a dolgot, ha másodpercek után érzem, hogy bekövetkezhet a magömlés, megpróbálom késleltetni, és utánna van olyan eset, hogy 15-20 percig semmi sem történik, amikoris ez valamelyest vissza adja az önbizalmam, de előfordul olyan, hogy folyamatosan késleltetnem kell ami ha önkielégítéskor ilyen zavaró, akkor az egy párkapcsolatban borzalmas lehet.

        Ezúton szeretném kérni, tanácsukat erre a nemi zavarra, vagy betegségre, nem is tudom hogyan nevezzem ezt.

        Előre is köszönöm: egy beteg.

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszai rendszeres nemi élet kialakítása után valószínűleg maguktól megoldódnak. Amennyiben nem, egy rövid ideig történő urológus szakorvos által felírt érzéstelenítő kenőcs alkalmazása megszünteti a problémát.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 09:04:45; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: