• Miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor No-Ur! Kerdesem az lenne, hogy mi lehet a baratomnal a problema? Tunetei:szeretkezes elott eleri a kemenyedest de csak par masodpercig igazan kemeny neki.Utanna nem annyira.Egyuttlet kozben sokszor lepuhul annyira hogy szinte kicsuszik neki. Amikor eszreveszem es segitek sem lesz igazan teljesen kemeny neki.Valahogy mindig nem tud csak nagyon kevesszer par masodpercre teljesen kemeny maradni.Lehet hogy nem kivan elegge? Vagy valami problemaja lehet? A kormei alapjan nem latszanak a kis feher felholdak ami alapjan erszukulet hajlamra kovetkeztetetek de nem dohanyzik es sportol rendszeresen. A nemi szerve mak alatti rezsenel valahogyan vekonyabb mint mas reszeknel-mintha elszoritana valami ha merevebb alapotban van.Kerem tudna ajanlani valamit? Szeretnek segiteni de nem tudom hogyan.koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a merevedési zavar témában

        Tisztelt Kérdező!


        A kép kissé homályosra sikerült, de ez alapján jelentősebb eltérés nem látható. Enyhe fitymaszűkület okozhatja a panaszt, mely szakorvos által felírt és előírt kenőccsel kezelhető lehet.
        A merevedési zavarral kapcsolatban javaslom a tartósabb ráhangolódást, nyugodt körülményeket, hosszabb előjátékot, és a nemi szervek tartós izgatását. Elképzelhető, hogy a párja túlzottan jól akar teljesíteni. Ha a merevedés csökken, az fokozza a benne lévő stresszt, ami tovább rontja a helyzetet.
        A körmöknél látható "fehér félhold" hiánya nem feltétlenül jelenti az érelmeszedésre való hajlamot. Maradjon meg az egészséges életmódnál, fogyasszon sok gyümölcsöt, zöldséget, téli hónapokban javasolt még a vitaminpótlás.

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 18:43:13; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: