• Prosztatagyulladásnál lehet-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Érdeklődnék egy barátomnak prosztatagyulladása van lehet-e gondja ebből a szexpartnerének, orális szexnél pl.? Illetve hogy fájdalmas-e a szex a betegnek?

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztatagyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Akut prosztatagyulladásnál a nemi élet elkerülendő, egyrészt mert a beteg panaszai miatt nehezített, másrészt - és legfőképp - mert az ondó is tele van kórokozókkal, illetve gyulladásos alkotókkal, így a partner is megfertőződhet. Amennyiben krónikus gyulladást véleményeztek, melyek évek óta fennáll, és a vizeletben nincs eltérés, akkor a nemi élet fokozott higiéniával, de nem tiltott.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-29 10:52:37; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: