• Urológusnak kérem továbbítani

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jelent-e valamilyen fertőzésveszélyt számomra gynekológiai szempontból, ha páromnak az ondója rószaszínű, véres beütésű foltot hagy? Két hete vettem észre ezt a problémát. Problémájával urolóiai vizsgálatokra már bejelentkezett, eredményünk még nincs. Válaszukat köszönöm tisztelettel. nnelli63

        WEBBeteg szakértő válasza a rózsaszínes ondó témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az ondó elszíneződésének hátterében sok ok állhat (például fertőzés következtében kialakult gyulladás). Az urológiai eredményig óvszer használata, ha allergiás okok miatt az nem kivitelezhető akkor fokozott intim higiénia javasolt. 

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-29 10:50:07; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: