• Pénisz és hasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő!

         Azt szeretném megkérdezni milyen vizsgálatokat, mintavételeket lehetne elvégezni húgycső+pénisz fájdalomra. A frenulunom kicsi, de nem okoz problémát és a fájdalom egésznapi, égő, szúró. Az urulógus szemmel nem látott semmit ezt magyarázót, vizitre menve hozzá milyen vizsgálatokat lehetne elvégezni.Esetleg WC haználat során kaphattam-e el valamit? A vérképem normális. A vizeletem is normális. Ezek egy korábbi korházi befekvésből származnak, mely k.m.n hasi fájdalom miatt történt. A hasi fájdalom görcsös és hosszan tartó, aminek nem látták CT, UH. MR vizsgálaton magyarázatát.Nem Crohn betegség. A bélbolyhaim laposak és a gyomor zárógyűrűm nem zár jól. A savcsökkentők nem segítenek. A CT felvetette az A. Mesenterica Superior szindrómát, hepatomegaliat és splenomegaliat, amit a többszöri UH cáfolt. A székletem is normális. Laktóz intoleranciám felnőttként derült ki, ami nekem nem okoz problémát és kerülöm a tejetrmékeket. Az ilinoszkópia és az endoszkópia sem mutatott problémát. Nem pszhiológiai ok.

        Ezek felsololása után arra kérem a Dr. Nőt/Urat, hogy pénisz és hasi fájdalmamra valamilyen okot felvessen és húgycsövi fájdalmamra valamilyen további vizsgálatot javasoljon. Járok továbbra is belgyógyászhoz.

        WEBBeteg szakértő válasza a húgycsőfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben még nem történt meg a lágyékcsatornák vizsgálatát (sérv kizárása, egyszerű megtapintással), illetve a herezacskó ultrahangos vizsgálatát javaslom (here és mellékhere betegségeinek kizárására). Szóba jön még egy prosztatamasszázs utáni vizeletvizsgálat is (krónikus prosztatagyulladás felismerése).

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2009-05-29 10:45:34; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: