• Formáció-urológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A péniszem alakja az utóbbi hónapokban változni kezdett. Kissé kiflialakot vett fel. De egyébként semi hátrány, vagy funkcionális zavar, minden megy rendesen. Cukros vagyok 2. típus, tablettás. Mi lehet emögött?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a péniszgörbület témában

        Tisztelt Kérdező!


        Elképzelhető, hogy nincs komoly probléma a háttérben, illetve, hogy csak a cukorbetegség enyhe szövődménye. Egy súlyosabb betegség (induratio penis plastica - penis plastica) és tünetei" >Peyronie betegség) kizárására azonban forduljon urológushoz a pénisz vizsgálatának céljából.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-22 12:27:14; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!
        Merevedési probléma
        Rengeteg oka lehet, ezek egyike a krónikus prosztatagyulladás.