• Andrológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt urológus doktor úr!

        A férjemmel babát szeretnénk, 4 hónapja próbálkozunk.Eszembe jutott, hogy ön szerint az nem lehet probléma, hogy ejakulációkor az ondója nem "spriccel", hanem csak úgy "kifolyik"? Lehet ez hatással a megtermékenyítő képességre?

        Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Tisztelt Kérdező!

        4 hónap próbálkozás még nem túl sok idő. Egy évig még nyugodtan megteheti, mivel nagyon sok tényező együttállására van szükség a megtermékenyítéshez. Amennyiben „csak kifolyik” az ondó, attól még sikeres megtermékenyítés létrejöhet. Sok sikert kívánok!

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-17 16:33:19; Megválaszolva: 2011. október 03., 06:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok.Szeptember elején kerültem a sürgősségire derékfájással és csillapíthatatlan hányással. Labor és CT vizsgálatot követően megállapították, hogy van egy 5 mm-es ureter kövem. Bent tartottak, és...
        Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint 7 éve vagyunk együtt a feleségemmel, eddig rendben volt a szexuális életünk, viszont nagyjából 2 hónapja merevedési problémák léptek fel. Előjáték közben lelankad illetve nem elég merev a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!
        Merevedési probléma
        Rengeteg oka lehet, ezek egyike a krónikus prosztatagyulladás.