• A herék betegsége

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktorno/ur!

         A paromnak az egyik hereje joval nagyobb, mint a  masik. Ennek mi oka lehet? Betegsegre utalhat, a gyermek nemzesben gondot okozhat-e? Ajanlatos-e orvoshoz fordulni?

        Valaszat elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a heremegnagyobbodás témában

        Tisztelt Kérdező!
         
        A here lényeges megnagyobbodása mindig betegséget jelez. Ez lehet egyszerű herevízsérv, de lehet súlyosabb probléma. Mindenképpen keressenek fel egy urológiai szakendelést! Bizonyos háttérben álló betegségek egyébként a nemzőképességet is ronthatják.


         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-13 13:59:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.