• Makk:D

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

        merevedéskor a makkom elvörösödik és belilul! Ejakuláció után fájdalom és a húgycső kijáratánál és a makk részén lévő húgycső szakasznak az égése! a húgycső gyulladt! Alhasi fájdalmaim vannak amik elég erősek! emellé párosul furcsa széklet(világos színű és olyan mint a babypapi! Székletürítéskor égő csípő érzés néha vér a wc papíron! 100ezer helyen voltunk krónikus prosztatagyulladást állapítottak meg és ebben egyidővel egy kantárműtétet végeztek azt mondták túl rövid! azt mondták már nem írnak antibiotikumot mert szedtem már 14-15 félét és egyik sem használt csak enyhítette valamennyire a tüneteket! Már rohadtul elegem van és nem vagyok hajlandó sehova menni! Ha lehet kérnék egy diagnózist öntől is! Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben merevedéskor elvörösödik és belilul a makk, az enyhe fitymaszűkületre utalhat. A toalettpapíron jelentkező vér aranyérből is származhat. Ha számos vizsgálaton átesett, de a húgycsőégés ejakuláció után jelentkezik, felmerül még nemi úton terjedő húgycsőgyulladás is. Ennek felderítésére érdemes még a nemibeteg gondozóban (STD szakrendelés) vizsgálat.

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 15:42:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 06:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: