• Makk:D

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        merevedéskor a makkom elvörösödik és belilul!Ejakuláció után fájdalom és a húgycső kijáratánál és a makk részén lévő húgycső szakasznak az égése!a húgycső gyulladt!Alhasi fájdalmaim vannak amik elég erősek!emellé párosul furcsa széklet(világos színű és olyan mint a babypapi!Székletürítéskor égő csípő érzés néha vér a wc papíron!100ezer helyen voltunk krónikus prosztatagyulladást állapítottak meg és ebben egyidővel egy kantárműtétet végeztek azt mondták túl rövid!azt mondták már nem írnak antibiotikumot mert szedtem már 14-15 félét és egyik sem használt csak enyhítette valamennyire a tüneteket!Már rohadtul elegem van és nem vagyok hajlandó sehova menni!Ha lehet kérnék egy diagnózist öntől is!Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben merevedéskor elvörösödik és belilul a makk, az enyhe fitymaszűkületre utalhat. A toalettpapíron jelentkező vér aranyérből is származhat. Ha számos vizsgálaton átesett, de a húgycsőégés ejakuláció után jelentkezik, felmerül még nemi úton terjedő húgycsőgyulladás is. Ennek felderítésére érdemes még a nemibeteg gondozóban (STD szakrendelés) vizsgálat.

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-09 15:42:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 06:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés