E. coli

Kedves Doktorúr/nő!

E. coli baktériumra kaptam egy hét antibiotikumos kezelést, illetve 10 db hüvelykúpot, az orvosom nem mondta, hogy menjek vissza a kezelés lejárta után vizsgálatra, és valahol az interneten azt olvastam, hogy ez a baktérium olyan érzékenyen reagál a kezelésre, hogy nem is szükséges visszamenni. A kérdésem az lenne, hogy Ön szerint vissza kéne-e mennem, vagy sem.

Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a E. coli baktérium témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben megszűntek a panaszai, Önre van bízva a kontrollvizsgálat. Én a saját praxisomban vissza szoktam hívni a betegeket kezelés után.

 

Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. május 17., 16:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:46
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
férfi intimtorna
Merevedési zavar, érzéketlen...
Tesztoszteron szint
Pénisz megdagadás
Csomó a péniszen