• Felfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Ne haragudjon, hogy ennyi kérdésem van, de szeretném mindennek az okát tudni. Csütörtökön többször is voltam együtt a párommal, valamint pénteken is kétszer, de ez nem furcsa, mivel mi csak hetente találkozunk és ezért gyakori a sex. Tehát pénteken este jelentkezett gyomorfájásom, majd néhány órával később felfázásra jellemző tünetek(vizelési inger). Egész este nem tudtam aludni, és egyre csak rosszabb lett. Már a vizelet is csípett. Azt szeretném kérdezni, ez mitől lehet? (óvszert használunk, de egyszer kétszer belémhatolt anélkül is, pár másodpercre, de nem ment el bennem)

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás témában

        Kedves Hölgyem!

        A panaszok oka lehet a túl gyakori együttlét okozta mechanikus irritáció is, vagy el is kaphatott valamilyen bakteriális fertőzést. Háziorvosa vizeletvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy van-e húgyúti fertőzése, amit antibiotikummal lehet kezelni. Emellett ihat málnalevél-teát, csalánteát, alkalmazhat cickafarkos-kamillás jó meleg ülőfürdőt, és fogyasszon bőven citromos teát, folyadékot, hogy a húgyutak kitisztulhassanak.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 11:41:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: