• Kasztráció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó Napot Kívánok!

         

        Egy betegségből kifolyóan teljes kasztrációra lesz szükség esetemben.

        Azt szeretném kérdezni, hogy ez esetben megszűnik-e az orgazmuskészség, illetve a nemi vágy, ha igen, milyen szinten, mert szörnyű lenne érezni akár azt is, hogy esetleg a párom ölelése vagy csókja már nem vált ki belőlem libabőrödzést, vagy kellemes érzést, még ha merevedéem esetleg nem is lesz tőle (ha nem lehet).

         

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        D. M.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a kasztráció témában

        Kedves D. M.!

        Sajnos a herék eltávolításával a nemi hormonok szintje lecsökken. Ez a nemi vágy, illetve a merevedési és ejakulációs képesség megszűnését eredményezi. Ezzel feltétlenül tisztában kell lennie a beavatkozás előtt. Elsődleges a gyógyulás, amihez az Ön műtétjére szükség lehet. A partner érintése következtében kialakult kellemes érzés és az ez által kiváltott libabőrödzés azonban nem csak a nemi hormonokkal függ össze, hanem nagyon meghatározó a lelki tartalom is, így ezekről nem kell teljesen lemondania.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 18:56:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 06:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Ur! 1 honapja volt fitymafek mutetem es merevedeskor meg mindig erzekeny es faj ha hatrahuzom a bort. Es kisebb serulest meg mindig latok. Olyan mintha meg mindig be tudna szakadni. Lehet hogy nem jol hajtottak vegre a mutetet? Vagy varjak...