• Érduzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        3 éves kisfiam pötyösén -(nem a fitymánál, a felső részén)- egy pici érduzzanat látható, amely lila színű kitülemkedés. Kérdésem, hogy mi okozhatja ezt? Korábban fitymaszűkűlettel vittük orvoshoz, de az a probléma úgy tűnik megoldódott. Vizelési és egyéb problémája nincs, nem panaszkodik fájdalomra.

        Segítségét megköszönve, tisztelettel: Ritaanyu

        WEBBeteg szakértő válasza a érduzzanat témában

        Tisztelt Kérdező!

        Szerencsés lenne az elváltozás pontos helyének és formájának megtekintése, illetve azt is ismerni, hogy mióta áll fenn a panasz, vagy történt-e sérülés. Urológus felkeresése javasolt a problémával.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-05 19:02:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 06:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úR! Vizelet eredmény értékelését szeretném kérni Öntől és tanácsot. Fajsúly: 1.016 ph: 6 fehérvérsejt:75 nitrit,fehérje,keton,bilirubin,hemoglobin: NEGATÍV üledék fvs: 15 üledék laphám: 1 urothel-laphámsejt: <...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés