• Miért van vér a vizeletemben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm doktor úr! Nos egy problémával fordulok onhoz, pár honapja vért találtak a vizeletemben és nagyon megijjedtem mivel nam vagyok beteges tipus. Azota voltam urologián pontosabban vesefestésen, de semmit nem mutatott ki.Talán annyit még, hogy télen párszor elofordult, hogy átázott a csizmám és azota is vizelettartási problémáim vannak.Gennyes elváltozás nem volt a vizeletemben, mindossze a salakanyag 5-6v v sejtett mutatott ki.Elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a véres vizelelt témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Valójában egy hamis eredmény lehet, ami aggasztja. Ugyanis, ha nem katéterrel veszik le a vizeletet, akkor a hüvelyből odamaszatolódott váladékban sokszor találnak úgynevezett amorf szemcséket egy-két vörösvérsejtet, illetve hámsejtet. Ha a kiegészítő vizsgálatok negatívak, megnyugodhat.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 10:03:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 06:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Ur! 1 honapja volt fitymafek mutetem es merevedeskor meg mindig erzekeny es faj ha hatrahuzom a bort. Es kisebb serulest meg mindig latok. Olyan mintha meg mindig be tudna szakadni. Lehet hogy nem jol hajtottak vegre a mutetet? Vagy varjak...