• Felfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Nekem volna egy olyan problémám, hogy már hetek óta felfázási tünetekkel küszködöm, hol fáj a vizelet, hol sűrű a vizelési inger, hol nem.Édesanyámtól kértem gyógyszert a neve:Nitrofurantion. A mai nap folyamán észleltem hogy igen kifejezősárga a vizeletem színe. Félek hogy valami komolyabb baj van a vesémmel. Ilyenkor mi a teendő? Lenne még egy kérdésem a sok szextől lehetnek -e ilyen tünetei a nőknek?

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás témában

        Kedves Kérdező!

        Érdemes lenne a panaszaival egy urológiai szakrendelést felkeresnie, hogy a hetek óta tartó panaszait kivizsgálják.

        A tünetei alapján húgyuti fertőzése van, legvalószínűbb a húgyhólyaggyulladás. Ha a veséket is eléri a folyamat deréktáji fájdalom és gyakran láz társul hozzá. Gyakori szexuális élet is provokálhatja a tüneteket. A Nitrofurantoin okozhat erőssárga vizeletet.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-24 13:58:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 16:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: