• Lágyék fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok doktorúrnő!!!!!egy hete kb. gyenge fájdalmat érzek a lágyékom jobb oldalán ill. a felső területén!!!a fájdalmat megpróbálom leírni önnek:olyan mintha egy picit égne meg néha feszülne de nem mindig veszem észre csak néha néha vagy mikor fekszem le aludni!azt tudni kell hogy nekem 4 évvel ezelőtt kivették a bal herémet roszindulatú daganat miatt,azóta folymatosan járok kontrolra igaz most már félévente de eddig mindiíg negatívok voltak a leletek,ja a műtét után voltam 3szor egy hét kemoterápiás kezelésen!!!legutobb megvizsgáltam a fájdalom helyén de nem éreztem semmi rendelleneset de azért szeretném hallani egy orvos véleményét hogy ez mitől lehet esetleg húzódás???mit tegyek??várom válaszát.előre is köszönöm

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a lágyékfájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Rendszeres orvosi kontroll mellett csak valami banális ok, (mint a húzódás),  állhat a panaszai mögött.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-24 15:21:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés