• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném kérdezni.

        Én 27 éves mozgássérült nő vagyok. 2éve vagyunk együtt a párommal. Szeretném megkérdezni, hogy lehetne e elkötést kérni a páromnak? Nagyon fontos lenne. Kérem írjon.

         

         

        Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a férfi fogamzásgátlás témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Urológiai osztályokon végeznek férfi infertilizációt. A műtétről tudni kell, hogy nem csak elkötésről van szó, hanem át is vágják az ondó vezetéket, tehát végleges, visszaalakíthatatlan állapotot hoz létre. A műtét feltételekhez kötött, például a már meglévő több gyermek, legalább negyvenéves életkor, több hónapos kötelező gondolkodási idő. A módszert nem ajánlom.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-22 13:44:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úR! Vizelet eredmény értékelését szeretném kérni Öntől és tanácsot. Fajsúly: 1.016 ph: 6 fehérvérsejt:75 nitrit,fehérje,keton,bilirubin,hemoglobin: NEGATÍV üledék fvs: 15 üledék laphám: 1 urothel-laphámsejt: <...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés