• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tissztelt Doktor Úr/Nő!

         

        Urológiai problémámra szeretnék választ kapni. Mellékhere gyulladásom van, már kb. 2 hónapja. Ondóból E coli-t mutattak ki, többi tenyésztés negatív (vizelet). Kétszer UH vizsgálat, ép here, tályog nincs. Egy hétig cifran, nem használt, 2 hétig augmentim duo ami használt majd mikor vége lett 3 nap múlva panaszok újra. Új gyógyszer, tinizadole 4 db egyszerre, 1x1 cedax 400, 5 napon át, most itt tarok de a panaszaim nem múlnak, erős fájdalom, most még 6 db summamed jön 3 napon át.  Fájdalomcsillapítónak 50 mg-os cataflamot szedek de nem használ-

        Mit tegyek? Kihez forduljak, a fájdalmam folyamatos. Nagyon el vagyok keseredve. A feleségemmel pont babát szerettünk volna és akkor jött ez a probléma.

        Mi lesz ennek a vége? Kérem segítsen valaki! A legdrágább gyógyszert is megveszem csak múljon a fájdalom.

        Fáradozását előre is köszönöm.

        üdvözlettel

        P. Géza

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékhere gyulladás témában

        Tisztelt Olvasónk!


        A makacs mellékhere gyulladás mindenkinek feladja a leckét: orvosnak, betegnek egyaránt. A váltott antibiotikum kezelés szabályszerű. A fájdalomra javaslok hidegvizes borogatást, a here polcolását, jegelését, mert a hideg javítja a vérellátást, és gátolja a kórokozók szaporodását. A forró fürdő tilos. Emellett egészítse ki a terápiát szabad forgalomban lévő Algoflex Fortéval.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-22 21:13:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok.Szeptember elején kerültem a sürgősségire derékfájással és csillapíthatatlan hányással. Labor és CT vizsgálatot követően megállapították, hogy van egy 5 mm-es ureter kövem. Bent tartottak, és...
        Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint 7 éve vagyunk együtt a feleségemmel, eddig rendben volt a szexuális életünk, viszont nagyjából 2 hónapja merevedési problémák léptek fel. Előjáték közben lelankad illetve nem elég merev a...