• Még mindig rövid a fék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr!

        Néhány hónapja rövid fékkel műtöttek, ami teljesen rendben zajlott, kb. 1 hét alatt meg is gyógyult, azonban én még mindig rövidnek találom a féket, mert még így is csak csak a makk alá 1cm-el tudom lehúzni a bőrt. Annak idején a műtét után vissza is mentem, és ajánlottak valamilyen szteroidot, amit ki is váltottam, de nem mertem elkezdeni használni. Most viszont mégis kipróbálnám, tudna írni valamit erről a szerről? Hogyan kell használni, mik a veszélyei, stb.? Vagy ha esetleg van valami más megoldás, azt is szívesen fogadnám.

        Előre is köszönöm,

        Zsolt

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymafék témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nyugodtan használhatja a szteroid tartalmú kenőcsöt, de rövid ideig és vékonyan felkenve a kívánt bőrterületre. 1 héten keresztül napi 1x alkalmazás, utána 1 hét szünet, 3x megismételve. A szteroidos kenőcs tartós alkalmazásának mellékhatásai (hosszú távon) a bő pigmenttartalmának csökkenése (kifehéredés), sebgyógyulási zavar, szőrnövekedés. Az Ön esetében a fent említett kezelés javallt, panaszok fennállása esetén keresse fel kezelőorvosát!

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 10:56:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok.Szeptember elején kerültem a sürgősségire derékfájással és csillapíthatatlan hányással. Labor és CT vizsgálatot követően megállapították, hogy van egy 5 mm-es ureter kövem. Bent tartottak, és...
        Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint 7 éve vagyunk együtt a feleségemmel, eddig rendben volt a szexuális életünk, viszont nagyjából 2 hónapja merevedési problémák léptek fel. Előjáték közben lelankad illetve nem elég merev a...