• Nem értem miért van...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szép jó napot doktor úr/nő.

        az a problémám lenne, hogy a herezacskóm nagyon lóg és ez nagyon zavar.főként akkor mikor melegem van.egyébként meg semmi baja rendessen a helyén van csak valami okból kifolyólag elkezd lógni a bőr elvékonyodik és valamikor ilyenkor fáj is.kérem segítségüket mit tegyek hová menjek ???

        20 éves srác nevemet felvállalom Bencze Richárd Mihály

        előre is köszönöm...további szép napot...

        WEBBeteg szakértő válasza a herezacskó témában

        Tisztelt Olvasónk!


        A herezacskó izomzata egy nagyon fontos funkciót lát el, ami érdekes módon hőszabályozó. A herék normál működéséhez, a spermatermeléshez a testhőmérsékletnél alacsonyabb hőmérsékletre van szükség és ezért a herezacskó melegben elernyed (nő a felület, jobban hűl), hidegben pedig összehúzódik.
        Tehát segítségre nincs szükség, ez így van jól.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-21 08:46:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés