• Herék nélküli születés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő:Úr Van egy 12 éves fiam.Születésekor nem ereszkedtek le a heréi a herezacskóba,2 éves koráig vártunk és akkor műtétre került sor.Mindkét felén megműtötték de heréket nem találtak.Nem tudom létezik ilyen is? A kérdésem az,hogy élhet -e szexuális életet mikor rákerül a sor,lesz -e férfi hormon termelés és ondótermelés vagyis tud-e nemzeni gyereket. A mai orvostudomanyban milyen eljárások vannak ennek a hibának a korrigálására.És egyáltalán hová lehet fordulni segitségért.Mi lenne az első lépés. Köszönöm szépen.

        WEBBeteg szakértő válasza a here témában

        Tisztelt Olvasónk!


             Előfordul, hogy a herék a a hasüregben maradnak születés után. Ilyenkor az elsődleges feladat a herék megtalálása. Ultrahang, MR, illetve hormon vizsgálattal próbáljuk kideríteni, hogy a herék hol vannak, illetve kifejlődtek-e. Attól tartok, hogy működésük a későbbiekben nem lesz kielégítő.
            Javaslom, hogy keressenek fel egy gyermeksebészeti, vagy urológiai szakrendelést, ahol döntenek a keresés mikéntjéről.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-21 08:54:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 19:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés