• Lehet-e a férjemnek vérszerinti gyermeke?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Kocsis István urológus!

        Férjemmel 8 éve vagyunk együtt és 4 éve házasok. Folyamatos vesekő képződések miatt 2002.-ben kórházba kerülés után egy urológus tüzetesebb kivizsgálást végzett. A vizsgálatok során a herék nem megfelelő nagysága miatt vizsgálat, és sperma vizsgálat után megállapította, hogy nincs életképes sperma. Ezt egy herebiopszia követte. Szövettani eredményként ezt kaptuk: "Az eltávolított hereállományban gócos Leyding-sejtes hyperplasia mellett sorvadt hyalinosan átalakult vaskos, tubulus átmetszetek, a még lumennel biró tubulusokban kizárólag Sertoli - sejtek láthatók.

        Diahnózis: Azoosspermia. srtli sejt-sy.

        Azóta felkerestük a Kaáli intézetet és már túl vagyok 3 donoros inszemináción. Tisztelt Doktor  Úr! A kérdésem annyi lenne, hogy a férjemtől semmilyen gyógyszeres, vagy injekciós, esetleg műtéti úton sem lehet életképes spermákat nyerni. Akkor innen már csak a donoros lombik van hátra?

        Válaszát várva, előre is köszönöm.

        B.-né

         

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terméketlenség témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Az Ön által leírt szövettan alapján a donoros  megtermékenyítéstől várhatnak gyermekáldást.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 08:38:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 14:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: