• Spermatogram

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Kocsis Doktor Úr!

        Párom spermatogramjának eredményeit összehasonlítottam a világhálón talált optimálisnak tartott értékekkel. Az eredmény aggodalommal tölt el. Spermiumszám: 11, 1 millió/ml, mozgás: 30% jól mozgó, 10% renyhén, 60% nem mozgó. Kóros forma: 10%. Mennyi az esélye így annak, hogy gyermekünk legyen? Van lehetőség a helyzet javítására? (Párom 48 éves.)

        Válaszát köszöni:

        egy aggódó 40 éves

        WEBBeteg szakértő válasza a spermaszám témában

        Tisztelt Olvasónk!


          Amíg a spermaképben akár egy-két életképes ondósejt van, végső soron lehetséges a gyermeknemzés, bár akkor már csak mesterségesen. Tehát kérdésére azt tudom válaszolni, hogy az esély 100%-hoz közelít, hogy gyermekük legyen. A spermaképet gondolom andrológiai rendelés keretében készítették, ahol megfelelő gyógyszeres segítséget kap a férje.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-17 08:41:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.