• Fájdalmas együttlét...

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        A kedvesem minden alkalommal, amikor együtt vagyunk, magömléskor fájdalmat érez. Az az igazság, hogy már nagyon sokat beszéltünk erről, nem tudom hogyan segíthetnék neki, mert orvoshoz nem akar menni ezzel a problémával. Rendszeresen élünk nemi életet, addig semmi gond nincs is, amíg  el nem élvez. Csak a magömlés alatt érez fájdalmat, hol kisebbet, hol erősebbet. Már azt is próbáltuk, hogy óvszerrel van-e a fájdalom.Teljesen független ettől a dolog. Kérem segítsen, hogy van-e megoldás a problémánkra.

        Előre is köszönöm a válaszát!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas orgazmus témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Magömléskor mind az ondóhólyag, mind a dűlmirigy (prosztata) izomzata hevesen összehúzódik. A panasz hátterében állhat egy krónikus gyulladás is, ami feltétlenül szakvizsgálatot igényel. Javaslom, hogy beszélje rá kedvesét egy urológiai vizsgálatra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 08:43:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Ur! 1 honapja volt fitymafek mutetem es merevedeskor meg mindig erzekeny es faj ha hatrahuzom a bort. Es kisebb serulest meg mindig latok. Olyan mintha meg mindig be tudna szakadni. Lehet hogy nem jol hajtottak vegre a mutetet? Vagy varjak...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Merevedési probléma
        Rengeteg oka lehet, ezek egyike a krónikus prosztatagyulladás.