• E. coli

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T.Dr ur!    44 éves 2 x szült nő vagyok. Kb:15 éve  ecolival fertőzött a  pisim, ezt tenyésztés mutatta, ami néha elmúlik, de 2-6 hét mulva visszajön. Régen potesept tabl-val kezdték a kezelésem, még 15 éve.De szedtem már augmentint, ciprumot, piassant, aktilduot, cedaxot...stb felsorolni is sok.De orvosom mindig 1-2 hétig szedette velem csak, mitán a tünetek elmultak.Ultrahang vesekövet nem mutat, hólyag tükrözés negetív.Kaptam gynevac inj kurát is már.Tőzegáfonya kapszt is szedtem.Sokat iszom, hidegre nem ülök.Higéniara vigyazok, hátra felé törlök, alulról melegen felöltözöm, strandra nem járok, nedves wc papirt használok. Már nem tudom mit csináljak? A neten olvastam az urovaxomról, hogy 3 hónapig kell szedni, megfelelő antibiotikummal együtt és a végén vizelet fertőtlenítő tabltával.Leírná ezt  nekem pontosan ennek e menetét  és házi orvosommal megbeszélném, persze Önt nem említve, hogy innen kértem már tanácsot. Nagyon félek hogy a vesém sérül ettől a sok betegségtől.Édesanyám nő testvére 10 éve dializises beteg, talán valami hajlamot örököltem.Nagyon-nagyon szeretnék ettől már megszabadulni.Előre is nagyon köszönöm, hogy időt fordít rám.Nagyon várom válaszát:Hajnalka

        WEBBeteg szakértő válasza a E. coli baktérium témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Leírásából az nem derült ki, hogy a vizeletvizsgálatra katéterrel vettek -e le vizeletet. Ha nem,   az eredmény nem hiteles. Egyenlőre Gyógyteákat javaslok. Kivizsgálása és terápiája urológiai szakrendelésen történjen, mert a diagnosztikus lehetőségek ott biztosítottak.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-17 10:22:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Ur! 1 honapja volt fitymafek mutetem es merevedeskor meg mindig erzekeny es faj ha hatrahuzom a bort. Es kisebb serulest meg mindig latok. Olyan mintha meg mindig be tudna szakadni. Lehet hogy nem jol hajtottak vegre a mutetet? Vagy varjak...