• Húgyuti fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

        Már több mint fél éve rendszeresen, hetente vagy gyakrabban fellépő csípős vizelés, alhasi fájdalom és diszkomfort érzet.

        A hasi ultrahang negatív.Kúra szerűen Cipránt kaptam, de így is vissza-vissza térnek a panaszaim.

        Arra nagyon vigyázok, hogy fel ne fázzak, nem mezitlábazok, esőben hidegben megfelelő lábbelit használok.

        Rendszeresen tisztálkodom, nagyon ügyelek az alsótesti higéniára.

        Rokkantnyugdíj mellett takarítónőként dolgozom, s ott az utcán naponta nagyon sok galambürüléket kell összesöpörnöm.Esetleg ennek lehet valami köze a tünetekhez?

        2 évvel ezelőtt egy tüdőgyulladás során GLABRATA  gombát mutattak ki.

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti gyulladás témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Panaszai húgyúti gyulladásos eredetét ki lehet zárni egy egyszerű vizeletvizsgálattal. Amennyiben tompa alhasi diszkomfort érzése van, az lehet egyszerűen a fizikai túlterheléstől. A csípős vizelet pedig lehet a szeméremtest érzékenysége. Fontos, hogy savas vegyhatású intim mosakodószert haszbáljon. Amennyiben panaszai nem szűnnek, javaslom, keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 12:04:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: