• Mi az Ön véleménye?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr! Apukámat kb. egy hónapja műtötték meg prosztatrákkal, a műtét az orvosok szerint sikeres volt. Viszont a napokban apuámnak a vizeletébe volt egy picike rószaszin a végén, ez vagy háromszor fordúlt elő. Az orvos azt mondta, hogy nincs semmi baj, mert az valószinüleg a vezetékben maradt az a műtét után és csak most jön ki. Mondjuk azóta amióta már kicsit többet mozog, mivel eddig nem sétált annyit mert a vizelete csepeg közben. Azt is mondta, hogy kicsit csipődik neki amikor pisil, és elég hamar pisilnie kell amikor elindúl sétálni. Azt is megszeretném kérdezni, hogy Ön szerint milyen gyakorlatoka lenne érdemes végezzen, és pl. ha olyan hamar ingerli a pisilés akkor menjen egyből vagy várjon és próbálja kicsit visszatartani???

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztataműtét témában

        Tisztelt Olvasónk!


        A műtétek után a teljes gyógyulási idő 6-8 hét. Addig létrejöhet úgynevezett pörklelökődés, ami a gyógyulási folyamatot jelző kis pecsételő vérzéseket jelenthet.
        A másik lehetőség, hogy felléphetett egy felfázásos hólyaggyulladás.
        Javaslom, hogy az édesapja keresse fel kezelőorvosát, aki egy egyszerű vizeletvizsgálat alapján dönt a továbbiakról.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-24 13:59:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés