• Pénisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor! A péniszemen, a makkom csúcsán van egy kis dudor, de nincs vele semmi probléma, csak esztétikai. A dudor szemből nézve kicsit sötétebb színü mint a péniszem, olyasmi mint a makkom pereme. Lehet-e valami olyasmi hogy a hugycsövem vége megduzzadt savas vizelet miatt? ( nem tudom hogy savas lenne nekem) Esetleg tudnék képet is küldeni

         

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Panasza alapján egyetlen jó megoldás van: keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol megtekintik az elváltozást és szükség esetén megfelelő terápiát javasolnak.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 12:02:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: