• Normális a tünetem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        Egy olyan problémával fordulok Önhöz, amely mostanság zavar.

        Néha ejakuláció után a bal és (nagyritkán mindkét) herezacskóm alatt/mögött megduzzad valami (ondóvezeték? mellékhere? ) kb. 5-10 perc múlva mintha sose lett volna eltűnik. Régebben nem tapasztaltam ezt vagy nem figyeltem rá?!?

        Rendszeresen végzek önvizsgálatot rákszűrés gyanánt, normál állapotban nem érzek elváltozást. 

        Van valami orvosi magyarázat a tünetemre?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Hypo

        WEBBeteg szakértő válasza a ejakuláció témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Az Ön által észlelt jelenség fiziológiás, normális működést mutat.
        Teendő, aggódnivaló nincs.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-17 10:24:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: