• Hólyaghurut?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr-nő vagy dr-úr!

        Arra szeretném tudni a választ, hogy hólyag hurutom lehet-e.Tegnap hajnalban arra kelltem, hogy nagyon kell pisilnem.De alig tudtam és nagyon erőltetett és olyan érzés mint akinek elakad.Igaz előtte való nap még az egy liter folyadékot sem ittam meg. Ahol dolgozom nem igazán lehet elfutni wc-re.Egyszer rég már volt hólyaghurutom de az rosszabb volt és volt kövem is amit kinkeservesen ki pisiltem. Most csak finomabb formában de kellemetlen.Tisztelettel Marika

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyaghurut témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hólyaghurutra inkább az jellemző, hogy kínzó vizelési ingerrel, alhasi fájdalommmal, fájdalmas, akár véres vizeléssel. Igyon bőven folyadékot, hiszen az az esetlegesen kialakuló gyulladás esetén,   illetve a köves panaszok kiújulásának a megeglőzése miatt is fontos. Ha a panaszai nem szűnnek háziorvosát keresse fel. .

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 15:41:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: