• A férfiakról

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Ur/Nő! Biologia orán tanultuk hogy az első ejakulácio után a férfi termékenyitésre való kézsége a minimumra csökken! a második menet esetén mennyi a százalék hogy teherbe esem? válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fogantatás témában

        Tisztelt Kérdező!

         Az első magömlést követően az ondóvezetékben és a húgycsőben is maradhatnak vissza spermiumok azon kívül, hogy egy egészséges fiatal szervezetben ismételt ejakuláció is tartalmaz bőven hímivarsejteket. Pontos százalék nem határozható meg, mivel ez egyénenként változó, de elég magas. Ajánlom figyelmébe a fogamzásgátlásról szóló cikkeinket, melyből hasznos tippeket szerezhet a nem kívánt terhesség megelőzésére!

         

        Dr. Benyó Mátyás

         

         


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-14 09:44:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!
        Merevedési probléma
        Rengeteg oka lehet, ezek egyike a krónikus prosztatagyulladás.