• Fékezve görbülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét doktor úr/nő! Volna egy olyan problémám amit szeretnék megosztani önnel és kikérni a véleményét. A helyzet az hogy a péniszem alapból gőrbűl lefelé. Ami nem volna nagy baj ha a fék, hátrahúzásnál nem görbítené le mégjobban... Ahhoz hogy ezt elkerüljem, el kellene vágni a féket gondolom én. Kérdés: megéri e elvágni, ha igen mennyi ideig tart maga a mütét, fájdalmas e, és utánna mennyi ideig kell mellőzni? Várom válaszát, amit előre is köszönök! Üdvözlettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymafék témában

        Tisztelt Olvasónk!


        A rövid fék műtéte egy kis, helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás, amelynek pár hét a gyógyulási ideje. Érdemes elvégeztetni.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-15 11:34:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 06:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: