• Normális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/úr! 18 éves fiatalember vagyok. Az a helyzet, hogy a jobboldali herém, amióta az eszemet tudom körülbelül jó kétszer nagyobb, mint a bal. Igazából különösebben nem zavaró, mert sem fájdalmat, sem nyomást, semmilyen betegségre utaló jelet nem tapasztaltam soha. A magömléssel is minden rendben van. Mégis szeretném megkérdezni: normális ez, hogy az egyik herém kétszer nagyobb, mint a másik? Nem lehetséges esetleg hogy hererákom vagy sérvem van? El kéne mennem urulógushoz?

        Válaszait előre is köszönöm! NM

        WEBBeteg szakértő válasza a herék témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Leírása alapján Ön makk egészséges, de a ha kétségei támadtak, egy here ultrahang vizsgálatot kérhet. A hererák ijesztő, de valójában kézzel jól kitapintható kemény göb lenne a hereállomány belsejében.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 11:48:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Ur! 1 honapja volt fitymafek mutetem es merevedeskor meg mindig erzekeny es faj ha hatrahuzom a bort. Es kisebb serulest meg mindig latok. Olyan mintha meg mindig be tudna szakadni. Lehet hogy nem jol hajtottak vegre a mutetet? Vagy varjak...