• Szeretkezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/No!

        Szeretnem a segitseget kerni,hogy hogyan tudnam segiteni a paromnak.

        Szexualis eletunkel nincsen problema ,csak egy valamivel,nagyon ritkan van csak magomlese.

        Nem tudom,hogy mi allhat a hatterbe,de mivel babat szeretnenk,ez igy eleg nehezen fog osszejonni.

        Segitseget es tanacsat elore is koszonom!!!

        Tisztelettel:

        Rita

        WEBBeteg szakértő válasza a magömlés, szexualitás témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Férje problémája kapcsolatuk problémája lehet, nem véletlen, hogy Ön ír. A gyermekvállalás egy komoly döntés, talán érdemes elbeszélgetni, megosztani egymással őszintén az ezzel kapcsolatos legbelső félelmeiket, gondolataikat.
                   Ilyen esetben  azzal segíthet, ha a  szexuális stimulációt, a vágyat fantáziával,  türelemmel  fokozza.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-10 09:02:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: