• Pénisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az a helyzet elsősorban merevedési problémáim vannak én 21 éves vagyok és ez a dolog egyik napról a másikra alakult ki nállam nem vagyok képes erekcióra sőt azt az érzést sem érzem ami máskor szokott lenni merevedés előtt. Azt vettem észre mintha a péniszem összébb ment volna sőt az ágyékomnál ott ahol a herék fölöt folytatódik a pénisz belső része az teljesen meg van keményedve és nem is tudom ellazítani egyserűen teljesen merev.Nagyon megvagyok ijedve és már orvosnál is voltam de azt mondta minden rendben van csak lelki okai vannak. Már teljesen bele vagyok betegedve nem tudom mi a gond.Teljesen merev az egész péniszem de erekció nem történik. Az a helyzet a probléma edzés után jelentkezett és azóta nem is történt válltozás, talán megerőltettem magam és valami gyulladás okozza a problémát.Kérem válaszoljanak és gyorsan ha lehet nem tudom mit csináljak.

        WEBBeteg szakértő válasza a merevedési zavar témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Lehetséges, hogy panaszai hátterében az edzésen történt túlterhelés áll, és hamarosan elmúlik. Javaslom a Lioton gél használatát, amely szabad kereskedelmi folgalomban kapható.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 09:00:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok.Szeptember elején kerültem a sürgősségire derékfájással és csillapíthatatlan hányással. Labor és CT vizsgálatot követően megállapították, hogy van egy 5 mm-es ureter kövem. Bent tartottak, és...
        Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint 7 éve vagyunk együtt a feleségemmel, eddig rendben volt a szexuális életünk, viszont nagyjából 2 hónapja merevedési problémák léptek fel. Előjáték közben lelankad illetve nem elég merev a...