• Pénisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az a helyzet elsősorban merevedési problémáim vannak én 21 éves vagyok és ez a dolog egyik napról a másikra alakult ki nállam nem vagyok képes erekcióra sőt azt az érzést sem érzem ami máskor szokott lenni merevedés előtt.Azt vettem észre mintha a péniszem összébb ment volna sőt az ágyékomnál ott ahol a herék fölöt folytatódik a pénisz belső része az teljesen meg van keményedve és nem is tudom ellazítani egyserűen teljesen merev.Nagyon megvagyok ijedve és már orvosnál is voltam de azt mondta minden rendben van csak lelki okai vannak.Már teljesen bele vagyok betegedve nem tudom mi a gond.Teljesen merev az egész péniszem de erekció nem történik.Az a helyzet a probléma edzés után jelentkezett és azóta nem is történt válltozás,talán megerőltettem magam és valami gyulladás okozza a problémát.Kérem válaszoljanak és gyorsan ha lehet nem tudom mit csináljak.

        WEBBeteg szakértő válasza a merevedési zavar témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Lehetséges, hogy panaszai hátterében az edzésen történt túlterhelés áll, és hamarosan elmúlik. Javaslom a Lioton gél használatát, amely szabad kereskedelmi folgalomban kapható.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-10 09:00:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: