• HPV és hólyaghurut?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Egy 18 éves lány vagyok, akinél hpv-t diagnosztizáltak néhány hónapja, kaptam immunerősítő tablettát, de szerintem még nem sikerült legyőznie a szervezetemnek. Később egy alkalommal vizeléskor fájdalmat, és gyakori ingert is éreztem, de még azon a napon abba maradt, és nem igazán foglalkoztam vele, most hétvégén újra előjött és abbamaradt egy napon belül, ekkor már biztos volt, hogy orvosomhoz fordulok. Ma reggel megint előjött és már vörösvértestet is találtam a vizeletemben. Két kérdésem lenne:

        A fogamzásgátló tabletta szedését meg kell szakítanom?

        és

        Lehet-e köze a hpv-nek ehhez, ha igen hogyan?

        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV vírus, csípő vizelet témában

        Kedves Hölgyem!

        Érdemes lenne vagy háziorvoshoz, vagy nőgyógyászhoz fordulnia, valószínűleg antibiotikumot fog kapni a hólyaghurutra.

        Ezt nem a HPV okozza, és emiatt nem kell a fogamzásgátlót abbahagynia.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-07 11:55:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: