• Rák a makk alatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom.

        Korabban mar irtam egy kerdest Nemi betegség? Nincs elég vér? néven, melyre Dr. Kocsis István urológus valaszolt.

        Elmentem problemammal urologiara / A problema az volt, hogy a penisz alatt, ahol az egyik er megduzzadt, es ott is azt a valaszt kaptam, hogy ezzel nincs semmi baj, nem kell ra hasznalni semmit, nem fog elmulni, de nem is lesz belolle gond./

        De  most folytatodik: ozepen ahol a makk kettevalik nem tudom a szakkifelyezeset neki, de ez az er  a baloldalon van,  Kb ket honapja a jobb oldalon is mintha az egyik er elkezdett volna megduzzadni + megjelent a makk also reszen 1 nagyobb  es 2-3 kisebb piros folt, Ezek nem multak el, igy hasznaltam ra Canesten kremet, de semmi valtozas.

        Nemi eletem: Evek ota ugyanaz a partnerem, igaz az utobbi evben a munkam miatt csak 4-5 havonta kerult sor egy par nemi aktusra. De ez nem hiszem, hogy befolyasolna a problemat.

        Hasonloan az er problemehoz, ezek nem fajnak, nem viszketnek, semmi gondom veluk csupan nem tudom mitol vannak.

        Amikor ezeket megvizsgalom a peniszem rendkivul picire osszemegy es enyhen sargas szine lesz, bar ez utobbi problema lehet lelki eredetu is,

         

        28 eves vagyok, es nagyon felek a raktol. Nem tudom, hogy ez lehet e elojele neki.

        Várom válaszat.

        Koszonom.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a kisérgyulladás témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Az Ön által leírt elváltozás kis érgyulladás eredménye lehet, amely Lioton, vagy Venoruton géllel gyógyítható. Lehetséges, hogy szabad patikai forgalomban kaphatók.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-10 08:52:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: