• Herék érzékenysége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Férjemnek elég régóta tartó és elég összetett a problémája.16 éves korában mumsz miatt volt mellékhere gyulladása azóta nagyon érzékenyek a heréi.39 éves.Nem bírják ha sokáig"csüngnek",időközönként megkeményednek,fájnak és valahogy összefügg azzal,hogy olyankor hasmenése van.Azt szeretném tudni hogy esetleg összefügg e a prosztatával vagy ez egy konkrét betegség ,esetleg a régi betegség "maradványa"?

        Segítségüket előre is köszönöm:egy aggodó feleség.

        WEBBeteg szakértő válasza a herék témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Leírása alapján férje egészséges fiatal ember. A mumpsznak nem ismertek az Ön  által leírt mellékhatásai.  A prosztata  problémák  45 év felett jelentkeznek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-10 08:54:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: