• Herék érzékenysége

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Férjemnek elég régóta tartó és elég összetett a problémája.16 éves korában mumsz miatt volt mellékhere gyulladása azóta nagyon érzékenyek a heréi.39 éves.Nem bírják ha sokáig"csüngnek", időközönként megkeményednek, fájnak és valahogy összefügg azzal, hogy olyankor hasmenése van. Azt szeretném tudni hogy esetleg összefügg e a prosztatával vagy ez egy konkrét betegség, esetleg a régi betegség "maradványa"?

        Segítségüket előre is köszönöm:egy aggodó feleség.

        WEBBeteg szakértő válasza a herék témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Leírása alapján férje egészséges fiatal ember. A mumpsznak nem ismertek az Ön  által leírt mellékhatásai.  A prosztata  problémák  45 év felett jelentkeznek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 08:54:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.