• Nem tudok kigyógyulni húgyúti fertőzésemből

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem!
        Azért fordulok Önökhöz, mert már nem tudok kihez fordulni, senki nem segít. Tavaly szeptember óta küzdök egy húgyúti fertőzéssel. Akkor egy véres vizelettel kezdődött, kimutatták az e coli-t.. Millió antibiotikumot beszedtem rá, amit a különböző orvosok felírtak, de nem segített, maximum a vérzést állította meg. Szeptember óta nem volt olyan napom, hogy azt mondhattam volna, h jól vagyok. Az állandó vizelési inger, a fájdalmas vizelés állandó. Gyakran erős görcsök után vért is vizelek. Volt már ultrahangom, ct-m, 2x is tükrözték a hólyagomat. Sokszor negatív leletek mellett volt ez így. Most egy hete megint találtak a vizeletemben vért, gombát, e colit és gennyet is. Szedek tőzegáfonyát, és gyógyteákat is izsok. Beszedtem 4 havi Urovaxomot, most pedig gomba ellen szedek gyógyszert, valamint vizelettisztítót és nyálkahártya erősítőt. Amit nem értek és senki sem tudja, hogyan kerül a Coli újra és újra a vizeletembe. Holnap kell mennem gyomor és vastagbél tükrözésre, mert már arra gyanakodnak, h nem e a nyálkahártyán keresztül jut át a baktérium. Könyörgök segítsenek rajtam, lassan minden reményem elfogy, nem tudom élni az életem az állandó görcsök miatt, nem tudok már kihez fordulni. Minden orvos ugyanazokat a vizsgálatokat elvégzi rajtam, majd kiderül, h tanácstalanok és nem tudnak segíteni. Önökben van az utolsó reményem! Nagyon várom válaszukat! Előre is köszönettel: egy reményevesztett 19 éves lány.

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyuti fertőzés témában

        Tisztelt Olvasónk!


            Bizonyára sok jó szakember vizsgálta, sajnos nem hiszem, hogy hozzá tudunk sokat tenni az eddigiekhez. Leírásában valami viszont felkeltette a figyelmem. Ha vizelet vizsgálatot panaszmentes időszakban végzik, amiből Coli jön ki, és a vizsgálat spontán vizeletből történik, a gyanúm az, hogy hamis az eredmény. Ha nem katéterrel veszik a vizeletet, a hüvelyből, illetve a húgycső mellől odamaszatolódik a váladék, ami hamis eredményt adhat. Vizelet kontrollra olyan urológiai szakrendelőbe érdemes venni, ahol katéterrel vesznek vizeletet.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-06 21:47:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 10:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: