Proxeed plus

Tisztelt Doktor Úr!

A páromnál megállapították, hogy igen kevés a spermaszáma, pontosabban elvétve 1-1 mozdulatlan sejt a látótérben. A "proxeed plus" nevű gyógyszer javítana-e a spermaszámon?

Köszönettel: Zsuzsa

WEBBeteg Szakértő válasza sperma témában

Tisztelt Olvasónk!

A proxeed plus valóban hatékony. Viszont igen drága. Érdemes megnézni az összetevőit (pl. vitaminok) , mert azok sokkal olcsóbb készítményből is kinyerhetők.

Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

Kérdés: 2009. április 03., 11:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 12:47
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...