• Előfordulhat-e, hogy hererák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Urológus Dr. Nő/Úr!

        Kb. 5hete érzek a jobb oldali herémbe fájdalmat, meg a jobb oldali ágyékrészemen, és néha a hasam alján. Vizelési panaszaim nincsenek, vesém nem fáj, sexuális panaszok nem fordultak elő. Elmentem Urológus-szakrendelésre, és ott néhány másodprces tapintás utána azt mondta az Urológus Dr., hogy jó, és újjal megvizsgálta a prosztatámat, majd azt mondta hogy szívós, és felfáztam. Írt fel Sumetrolin tablettát, meg végbélkúpot, és vissza hívott kettő hét után ellenőrzésre. Vissza mentem, és kérdezte, hogy javultak e a panaszok, és mondtam hogy egy kicsit,de nem igazán, mert mindig érzem a fájdalmat a jobb herémbe, hol kevésbé, hol jobban. Azt mondta,hogy prosztata masszást kell végezni, elvégezte,és utána javult is egy jó másfél hétig, és persze ismét írt fel egy Tilcotil nevezetű végbélkúpot. Azt mondta forró vízes fürdőt tegyek,kerüljem a hideg helyeket, és sok folyadékot fogyasszak, és menjek vissza 3hét mulva. De az a másfél fájdalom mentes hét után újra kezdődött a jobb here fájdalmam, jelen pillanatban is, és én úgy veszem észre, hogy mint ha lenne rajta egy nagyon kicsi csomó. Mit tegyek ilyenkor? Ha megyek vissza ellenőrzésre,akkor kérhetek Ultrahang vizsgálatot? Vagy ez tényleg csak egy akut-prosztata gyulladás, felfázással, ami nagyon sok ideig tart??

        Kérem segítsen(segítsenek)!!

        Köszönettel, G. Sándor

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Herébe sugárzó fájdalma hátterében lehet fizikai megerőltetés is. Azért, hogy minden kétségét eloszlassa, kérhet here ultrahang vizsgálatot.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-02 09:54:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: