• Vese probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Kisfiam 12 éves.Sajnos, még a mai napig gyakran előfordul, hogy éjszaka bepisil.Gyermekorvos azt mondta, hogy nagyon mélyen alszik és nem érzi, és este 8 után már ne igyon.Tényleg, ez a megoldás? Mi a problémája a kisfiamnak?

        Válaszukat előre is köszönöm.

        Gaby70

        WEBBeteg szakértő válasza a bevizelés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az éjszakai bevizelést 5 éves korig tekintjük elfogadottnak. 5 éves kor után mindenképpen szükséges egy gyermeknephrológiai kivizsgálás, ugyanis a bevizelés hátterében számos dolog állhat: kicsi a húgyhólyag kapacitása? húgyúti rendszer fejlődési rendellenessége? stb. Mindenképpen javaslom, hogy keressenek fel egy szakorvost.

         

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 09:06:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: