• Mi lehet az a kinövés a makkon?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        Azért írok, mert a barátomnak úgy két hete furcsa kinövése van a makkján. Nyugodt állapotban ilyen fehérszinű, merevedésekor pedig ilyen bőrszínű, rücskös.Hasonlít mondjuk egy szemölcshöz.Nem fáj, nem viszket. Nincs vele gondja vizeletürítéskor meg vízzel való érintkezéskor se. Azt hiszem azt még tudni kell hogy nekem is sok problámám van egy ideje. Sokszor van egy évben gombás fertőzésem, felfázásom.Jelenleg pedig homonzavar gyanúja áll fent. Nagyon félek, hogy ez valami komoly betegség, hogy már a barátomnak is baja van. Én fertőztem meg valamivel? Vagy nála alakult ki ez magától? Elmegy urulógushoz, de az még sok idő mire időpontot kap és addig megesz az ideg.

        Várom mielőbbi véleményét és előre is köszönöm:

        20 éves lány

        WEBBeteg szakértő válasza a szemölcs témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Leírása alapján a barátja makkján vírusos szemölcs lehet, amelyet helyi kezeléssel el lehet múlasztani, de ennek megítéléséhez kell a szakorvosi vizsgálat. Mindketten forduljanak szakorvoshoz, addig javaslom az óvszer használatát.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-02 09:02:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: