• Rövid Fitymafék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorúr! Szeretném megtudni, hogy a rövid fitymafék hatással van-e a pénisz növekedésére? És ha rövid a fitymafékem egyértelműen tudni fogom, tehát ha feszül de fájni igazából nem fáj, akkor is van e vele teendő? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymafék témában

        Tisztelt Olvasónk!

          A rövid fék nincs hatással a pénisz növekedésére, ha nem fáj nincs vele teendő.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-28 15:35:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: