• Hólyag

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Válaszoló! Autoimmun beteg vagyok. Ren dszeresen van hólyaggyulladásom, negatív vizelettel, bakt. tenyésztések(katéteres is) negatív, vér pozitív. Minden ezirányú urológiai, nőgyógyászati vizsgálatom negatív.Hólyag és húgycsőfájdalmaim rendkívül erősek. Mimimális folyadékbevitel már pokoli fájdalmakkal jár.Gyakorlatilag semmilyen gyógyszerre nem reagálok a fájdalomcsillapításon kívül.Orvosom szerint a háttérben immunfolyamat áll. Mi az Ön véleménye? Merre tovább? Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyhólyaggyulladás témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Leírásából nem derül ki, történt-e hólyagtükrözés. Sokszor az ilyen panaszok hátterében a hólyagalap gombásodása áll, amit a tenyésztés során sem sikerül kimutatni. Javaslom keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol esetleg elvégzik. Addig is kisvirágú füzike gyógyteát iszogasson, reggel-este 1-1 bögrével.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-28 15:54:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: