• Húgyhólyag gombásodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/úr!

        37 éves nő vagyok, akinek a gombák keserítik meg az életét.2007 szept.-ben hólyagtükrözéssel megállapították a gombát Írt az orvosom félévig heti1x, majd heti 2x 150mg Nofungot. Amit 2009 januárig szedtem(jött a világválság....drága gyógyszer)A napokban kb 10 szem Strepsils-t vettem be, amikor újra viszketett a húgycsőnyílásom, akkor olvastam el hogy antibiotikumot szopogattam.Nem voltam még vissza controllon .

        3-4 évvel ezelőtt,  ettem friss élesztőt naponta, és párhuzamosan ittam salaktalanító teát.Közre játszhatott  a gombák elszaporodásában vagy csak a hosszú ideig szedett fogamzásgátló a hibás? Félek hogy soha nem gyógyulok meg.Van a gyógyszeres kezelésen kívül más alternatívája a teljes gyógyulásnak? 6 hónapig szigorú diétát tartottam, semmi cukor, fehérliszt, kevés szénhidrát...! A mai napig nemeszek élesztőset.(ecet, tejföl, majonéz....)

        válaszát előre is köszönöm!  

        WEBBeteg szakértő válasza a csípő vizelet témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Sajnos a kontrollvizsgálatot nem tudja elkerülni. Az adekvát terápiához elengedhetetlen a vizsgálat. Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, és ha ő beutalja, egy urológust.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-03 10:24:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 14:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: