• Műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr Egy hónapja volt fitymafék műtétem azt szeretném kérdezni hogy normális e az hogy még mindig fáj ha teljesen hátrahúzom a bőrt? És a sex sem műkődik mert sajnos fáj. Mit javasol várjak tovább türelemmel hogy erősödik a fék, heg? vagy menjek vissza az urologushoz megmutatni neki. már kezd olyan érzésem lenni mintha elrontották volna a műtétet köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymafék műtét témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A teljes gyógyuláshoz legalább hat-nyolc hét szükséges. Javaslom, kenje Neogranormon kenőccsel, amely szabad patikai forgalomban kapható, és ne erőltesse túl.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-28 16:17:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 07:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: