Fájdalom szűnése?

Kedves doktor úr/nő Két hete volt a fitymafék műtétem szépen meg is gyógyult, de még mindig érzékeny. Mekkora a valószínűsége hogy újabb beavatkozás szükséges? Vagy csak több idő kell hogy teljesen rendbe jöjjön. Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fitymafék műtét témában

Tisztelt Olvasónk!

A műtéti heg akár hat hétig is érzékeny lehet. Újabb műtétre nem lesz szükség. Javaslok egy kis Neogranormonos kenőcsözést, és természetesen bánjon a műszerrel finoman.

Üdvözlettel:

Dr. Kocsis István

Kérdés: 2009. március 10., 08:48; Megválaszolva: 2009. március 10., 08:48
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma