Fájdalom szűnése?

Kedves doktor úr/nő Két hete volt a fitymafék műtétem szépen meg is gyógyult, de még mindig érzékeny. Mekkora a valószínűsége hogy újabb beavatkozás szükséges? Vagy csak több idő kell hogy teljesen rendbe jöjjön. Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fitymafék műtét témában

Tisztelt Olvasónk!

A műtéti heg akár hat hétig is érzékeny lehet. Újabb műtétre nem lesz szükség. Javaslok egy kis Neogranormonos kenőcsözést, és természetesen bánjon a műszerrel finoman.

Üdvözlettel:

Dr. Kocsis István

Kérdés: 2009. március 10., 08:48; Megválaszolva: 2009. március 10., 08:48
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Fitymafék műtétem volt - ezzel...
Jó napot! Körülbelül öt hete volt egy fitymafék műtétem, mivel a fékem rövid volt. A féket lézerrel távolították el. Azóta, hogyha kicsit...
Frenulotómia műtét után mi a...
Tegnap műtöttek elektromos késsel. Fitymafékemet vágták át. Betadin oldatos kezelést javasolt az orvos, amit csinálok is naponta kétszer. A...
Fitymafék műtét után
Tisztelettel szeretném azt megkérdezni, hogy 1hete volt fitymafék műtétem este bekentem Neugranormon kenőccsel a területet és reggelre beduzzadt körbe...
Rövid fitymafék műtét
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A barátomnak (20 éves) december elején volt műtéte, mert túl rövid volt a fitymaféke. Már letelt a 6-8 hét gyógyulási...
Fitymafékműtét
Tisztelt Doktor Úr! Férjem pénisze merevedéskor lefelé görbül, ami az egészségére nem hat ki, viszont néha nem túl előnyös szex közben.Úgy...